lørdag den 23. februar 2008

Gode kup

Jeg fik et tip på scrapcat om at man kunne få filtblomster border til 15 kr for 3 meter og filt blomster til en 5'er i Føtex, så der var jeg ude idag, og købte en rulle i hver farve og noget andet bånd og tre poser filt blomster. Opbevarings boksen og tængerne fandt jeg i Liddl til 19 kr for boksen som er dobbelt, så der er altså også rum bagpå, og 34 kr for alle tængerne, syntes virkelig jeg fik gjort nogle gode kup.


Og her billede af filtblomsterne

mandag den 18. februar 2008

Vinterferie udfordringer

Hverdag i uge 7 og 8 har der været udfordringer på Scrapcat, i uge 7 fik jeg dog kun lavet dette, til mandags udfordringen.


I dag, uge 8, mandag har jeg fået lavet dette hvor kravet var at man skulle lave blomster ud af bånd eller knapper.

Gydda's månedlige udfordring, Januar

Her er så mit bidrag til Gydda's konkurrence i Januar, på thescrapcat. Jeg vandt dog ikke, og der var lavet et ekstra udfordring hvor man skulle gætte hvem der havde lavet hvad, der vandt jeg heller ikke. Og åbenbart var mit et af de letteste at gætte.. Hmm..


Præmie

I Lørdags kom min præmie som jeg vandt til cybercrop d. 10. februar. Er bare så glad, præmien er sponsoret af Paperfarm.dk, rigtig lækre ting.

mandag den 11. februar 2008

Cybercrop søndag d. 10/2

Her et stemningsbillede. Streeeess!

Endnu et.

Igår var jeg til mit allerførste cybercrop på Thescrapcat. Jeg var hjemme hos min søster Marie (marolle) hvor jeg var 9.30, og cybercroppet startede kl. 10, hvor den første udfordring kom. Det var bare rigtig fedt at være med til, og rigtig hyggelig stemning, især når vi var to.
Der blev trukket lod om præmier ved 8 af udfordringerne og 2 af dem blev der stemt ved, jeg vandt i lodtrækning i opg. 6 og Marie vandt også. Hun får en præmie fra scrap-is-fun og jeg får en fra paperfarm. Er bare så glad! Det kunne ikke være bedre, vi var bare så heldige!
glæder mig rigtig meget til at se hvad de har fundet på af præmier.


udfordring 5. Skitse udfordring
udfordring 6


udfordring 1. Skitse udfordring
udfordring 2. 6"x12" og 3 farver.
udfordring 3. Her skulle vi lave et bogmærke på en time, hvor man også skulle nå at uploade og beskære, så her var der lidt stress.
ekstra udfordring. Her skulle vi tage et billede med vores favorit papir hvor en del af os selv var med.
ekstra udfordring. Her skulle vi lave et navneskilt med vores rigtige navn og vores brugernavn.

Min første symaskine og endelig den længe ventede pakke fra USA

I lørdags fik jeg en symaskine af min kæreste, bare sådan uden videre. Virkelig lækkert, er bare så glad. - tilgengæld skal jeg også lappe hans tøj hvis det bliver hullet og lægge bukser op hvis det bliver nødvendigt, men det er helt i orden med mig ;) Glæder mig til at sætte mig ind i maskinen, og til at få købt noget tråd og noget stof



For 14 dages tid siden bestilte jeg scrapting fra Craftsetc , jeg købte for 272 kr, 100 kr i porto og 178 kr i toldopkrævning, surt at pakken blev taget i tolden (især når det nu var første gang jeg bestilte nogle scrapting!) men jeg er bare super glad for alle tingene. Papirene og båndet er Love Elsie, der er to af hver slags. Ærgeligt den lige kom en dag for sent til cybercrop, men thats life.

fredag den 1. februar 2008

Udfordring d. 31. Januar

Igår startede min søster Marie (Marolle) en udfordring på The scrapcat med denne skitse




Her er mit bidrag

Etiketter