onsdag den 30. april 2008

Award




Jeg har modtaget denne fine award fra min dejlige søster Marie (Marolle), fordi: Du min søster. Du har bare udviklet dig så meget i din scrappe stil på meget kort tid. Det er så rart og have en og scrappe med og dele indkøb med.

Jeg vil gerne give den videre til...

Sally (Moose) Du er bare blevet så super dygtig rigtig hurtigt, det er super fedt. Er ærgelig over du ikke bor tættere på, så du kunne være med til scrap i Hillerød. Er glad for du er med i denne scrap (også lidt virtuelle) verden. Derfor får du denne award :)

Marie (Marolle) Min skønne søster, var personen der fik mine øjne op for scrap, jeg blev så inspireret af hende at jeg selv bare måtte igang. Hun har en super fed stil, og inspirerer mig meget. Derfor får hun denne award (tilbage ;) )

fredag den 25. april 2008

Endnu et maze-album


Igår fik jeg også lavet dette endnu mindre maze-album, hvor jeg har har taget et stykke A4 karton og skåret det i 21x21 så hver side ca. er 5,2x5,2

Jeg er endnu ikke kommet videre med indholdet af begge album, men det er meningen der skal billeder og tekst i, når jeg får købt en ny farvepatron til printeren, så jeg kan få minibilleder. Mener ikke at have set noget sted man kan få fremkaldt minibilleder?


torsdag den 24. april 2008

Mit første maze-album




Sidste gang jeg var til scrapdag i Hillerød lærte jeg at lave et maze-album, et mini-album, med målene 7,5x7,5. Jeg har ikke fået lavet indhold endnu. Men det kommer
Her er et link til en video hvor du kan se hvordan man laver det, maze-album





Forsinkede LO's

Så er der endelig nyt på bloggen. Syns jeg har haft meget at se til i den sidste tid, så har forsømt bloggen. Men lidt scrap har jeg da fået lavet.



Bidrag til OneLittleWorld's word up konkurrence. Man skulle scrappe ordet Bless



Lavet til første scrapdag i Hillerød







Gydda's månedlige konkurrence på TheScrapcat marts



Et bidrag til påskeudfordringsstafetten på TheScrapCat jeg aldrig fik sendt ind :(

Etiketter