torsdag den 11. december 2008

Så er det jul hjemme hos mig

Så er der blevet lavet juledekorationer og kommet lidt pynt ind. Der er intet rødt, jeg kan godt lide råd, bare ikke i dekorationer og i for store mængder.
Jeg skal stå for at holde juleaften i år (for første gang), min mor, far, min søster Marie og hendes kæreste kommer og deres hund Saga. Så det bliver spændende hvordan det kommer til at gå. Jeg glæder mig ihvertfald meget!


Kalenderlyset. (ved godt jeg er lidt bagud med at få brændt det ned til den rigtige dato, men har haft så svært ved at finde et kalenderlys, men så fandt jeg dette i superbest i dag til skønne 15 kr, og så var det lige præcis perfekt. Er ikke til tradionelle røde kalenderlys.Advents(kransen)
Puha, det er ikke meget kort og scrap jeg får lavet. Jeg er i praktik i en vuggestue i Bagsværd og er ret træt når jeg kommer hjem, og så er der jo 100 ting man skal ordne. Det er jeg bare så ærgelig over. Men jeg glæder mig til at have lidt mere overskud.
På søndag d. 14. december har Laust og jeg 2 års dag. Min gave til ham kan i se når han har fået den, og så bliver det jo spændende om han har fundet på noget spændende vi skal lave, jeg aner det nemlig ik'... Så jeg er spææændt..
Glædelig jul til jer alle

Ingen kommentarer:

Etiketter