tirsdag den 6. januar 2009

En hulens masse udfordringer..

I den sidste tid har der været en masse udfordringer, og jeg har da været med. Den 27. December var der udfordringsdag på Scrapsisters hvor jeg fik lavet dette LO, udfordringen lød på at man skulle bruge mindst 3 ud af disse 5 lækre farver.
Og så var der jo Den Gyldne Saks på scrapsisters i Lørdags. Samtidig med at vinderne blev afsløret var der udfordringer. Den første udfordring lød på at man skulle scrappe en takke tale. Jeg skrev et lille brev til min mor hvor jeg takkede hende, fordi hun havde brug for det. Og så havde jeg lavet en æske hvor jeg har kommet hjemmelavet konfekt i.Den anden udfordring jeg var med til skulle liftes et meget smukt lavet at SuzziQ, det blev så til et kort fra min side.

Fredag var der så en udfordringsdag på ScrapIsFun hosted af Scraps. Hun kom med fem meget forskellige og fede udfordringer. Jeg var med på 4 af dem. Først et LO efter en skitse

Den næste udfordring gik ud på at man mindst skulle bruge 3 stykker mønsterpapir, 5 knapper, 5 brads, et stempel og der ikke måtte bruges sort. Jeg elsker dette billede, det er taget den dag vi fik Alfi med hjem. Det er så sødt at Laust og Alfi ligger og kigger hinanden i øjnene.

En anden udfordring var så denne fine æske, som jeg har kommet hjemmebagte cookies i og givet til min mormor. Du kan finde tutorial her
Sidst men ikke mindst var et kort..
Jeg håber du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Kærlige hilsener Maja

Ingen kommentarer:

Etiketter